CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 



 

 

 

 

Τίτλος
Πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Μεσογειακή Διατροφή


Τοποθεσία
Μιλάνο, Ιταλία

Ημερομηνία
6-8 Ιουλίου 2016

Περιγραφή

Στις 6-8 Ιουλίου 2016, το Διεθνές Ίδρυμα για την Μεσογειακή Διατροφή οργάνωσε το πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Μεσογειακή Διατροφή. Εναρκτήρια σχόλια αναπτύχτηκαν από την Πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, κ. Αντωνία Τριχοπούλου. Το ΕΙΥ οργάνωσε ημερίδα στο πλαίσιο του συνεδρίου, με τίτλο" Αξιολόγηση της εφαρμογής της Μεσογειακής Διατροφής: ανάπτυξη μεθοδολογίας βαθμολόγησης " την οποία συντόνισε η κ. Αντωνία Τριχοπούλου και στην οποία συμμετείχε μεταξύ άλλων ομιλητών, η κ. Χριστίνα Μπάμια, Αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και συνεργάτης του ΕΙΥ.




ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........