CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 

 

 

 


Τίτλος Έργου:
Βιώσιμη αξιοποίηση των βιοενεργών συστατικών των παραδοσιακών τροφίμων της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας

Ακρωνύμιο:
BaSeFood

To πρόγραμμα BaSeFood είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα συνεργασίας (collaborative research program) που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της Θεματικής Ενότητας 2: Τρόφιμα, Γεωργία και Αλιεία, και βιοτεχνολογία του 7ου  Πλαισίου Στήριξης.

Στόχος Προγράμματος: Ο γενικός στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία βάσης δεδομένων για τα φυτικής προέλευσης παραδοσιακά τρόφιμα της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας. Στο πλαίσιο αυτό το προγράμμα συμβάλλει στην προώθηση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης, η οποία συνδέεται με την αξιοποίηση των παραδοσιακών τροφίμων προς όφελος των εμπλεκομένων παραγωγών και του καταναλωτή.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα BaSeFood υπάρχουν στο διαδικτυακό τόπο http://www.basefood-fp7.eu.

Example video on the recording of traditional foods:
Systematic Investigation of Greek Traditional Foods: Must - Jelly

Preparation procedures of traditional foods of the Black Sea Countries

Newsletter

Book cover



ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........