CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 



 

 

 

 

Τίτλος
Διεθνές Συνέδριο: "Το ελαιόλαδο ως κοινό μέσω αναφοράς των λαών της Μεσογείου"

Τοποθεσία
Αίθουσα I.T.I.S. Δημόσιο Τεχνικό και Βιομηχανικό Ινστιτούτο ‘M.M. Milano’ Πολίστενα – Ρέτζιο Καλαβρία (Ιταλία)

Ημερομηνία
21 Μαρτίου, 2016

Περιγραφή

Στόχος της συνάντησης ήταν η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων της λεκάνης της Μεσογείου που ασχολούνται στον τομέα του ελαιολάδου, σχετικά με τη σημαντικότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, φέρνοντας σε επαφή τους πρωταγωνιστές της παραγωγής του ελαιολάδου με ερευνητές διαφόρων ειδικοτήτων, με στόχο τον εποικοδομητικό και παραγωγικό διάλογο. Η Δρ. Ε. Μ. Βαλάνου συμμετείχε στο συνέδριο αυτό ως προσκεκλημένη ομιλήτρια. Ο τίτλος της ομιλίας ήταν: ‘Ελαιόλαδο, Μεσογειακή Διατροφή και Υγεία: Η Ελληνική Εμπειρία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ιατρικής και Κοινωνίας (Μελέτη ΕΠΙΚ)’.




ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........