CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 



 

 

 

 


Τίτλος
Παραδοσιακά Τρόφιμα Διεθνές 2012 (TFI-2012)
Παραδοσιακά τρόφιμα: από τον πολιτισμό, την οικολογία και τη ποικιλότητα, στην υγεία και την προοπτική αξιοποίησης τους

Τοποθεσία
Cesena, Ιταλία

Ημερομηνία
4-5, Οκτώβρη, 2012

Περιγραφή

Traditional Food International (www.tfi-2012.com) αναφέρεται στη διεθνή συνάντηση, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του ερευνητικού προγράμματος BaSeFood (www.basefood-fp7.eu). Το ΤFI-2012 έχει στόχο τη σύνδεση διαφορετικών προσεγγίσεων και μεθοδολογιών που αναφέρονται στη πολύπλευρη μελέτη των παραδοσιακών τροφίμων.

Το ΕΙΥ συμμετείχε στο TFI-2012 με ομιλία της Α. Τριχοπούλου με τίτλο “BaSeFood – Ορισμός και τεκμηρίωση των παραδοσιακών τροφίμων των χωρών της Μαύρης Θάλασσας: ενδεχόμενοι διατροφικοί ισχυρισμοί” και με αναρτημένη ανακοίνωση του κ. Δρ. Ντίλη με τίτλο “Διατροφικοί ισχυρισμοί σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς: Ένα δυνητικά σημαντικό εργαλείο για την υποστήριξη των παραδοσιακών τροφίμων των χωρών της Μαύρης Θάλασσας”.

 




ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........