CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 



 

 

 

 


Τίτλος
6ο Πανελλήνιο Επιστημονικό συνέδριο: ‘Σύγχρονες Τάσεις στον Τομέα των Λιπιδίων'.

Τοποθεσία
Αθήνα, Ελλάδα

Ημερομηνία
11 Ιουνίου 2015

Περιγραφή

Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο με γενικό τίτλο: «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ» είχε ως στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών των Ελλήνων επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Λιπιδίων. Το Ε.Ι.Υ. συμμετείχε με ομιλίες των Α. Τριχοπούλου και Ε. Πέππα, με την παρουσίαση των ακόλουθων θεμάτων αντίστοιχα: "Διατροφική πολιτική στην Ελλάδα: Η σημασία της εθνικής μελέτης για την υγεία και τη διατροφή του πληθυσμού -Μελέτη ΥΔΡΙΑ" και "Χρήση Λιπών και Ελαίων κατά το μαγείρεμα - αποτελέσματα της εθνικής μελέτης ΥΔΡΙΑ".

Για να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε εδώ.

Για να δείτε το βίντεο από την εκδήλωση, πατήστε εδώ




ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........