CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 



 

 

 

 


Τίτλος
Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με θέμα την "Ασφάλεια των Τροφίμων"

Τοποθεσία
Αθήνα, Ελλάδα

Ημερομηνία
27 Απριλίου 2015

Περιγραφή

Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 στο Αμφιθέατρο της Σχολής, πραγματοποίησε , υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με θέμα "Ασφάλεια των Τροφίμων”. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της "World Health Day 2015 – Food Safety" του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Το Ε.Ι.Υ. συμμετείχε με ομιλία της Α. Τριχοπούλου με θέμα «Η διατροφική πολιτική ως παράγων επένδυσης στην υγεία & την ασφάλεια των τροφίμων καθώς και η συμβολή της στην προαγωγή της υγείας».

Για να δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας Συνεδρίου πατήστε εδώ.




ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........