CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 



 

 

 

 


Τίτλος
Βράβευση της αντιπροέδρου του ΕΙΥ κ. Αντωνίας Τριχοπούλου με την ανώτατη διάκριση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Διατροφικών Εταιρειών.

Τοποθεσία
Μαδρίτη, Ισπανία

Ημερομηνία
29 Οκτωβρίου 2011

Περιγραφή

Στις 29 Οκτωβρίου 2011, η Καθηγήτρια κ. Αντωνία Τριχοπούλου, Διευθύντρια του Συνεργαζόμενου Κέντρου Διατροφής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Αθήνα, τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Διατροφικών Εταιρειών, διάκριση η οποία απονέμεται ανά τετραετία σε επιστήμονες με ερευνητική συμβολή διεθνούς ακτινοβολίας στον τομέα της διατροφής και της υγείας. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του 11 Διεθνούς Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε την ομιλία της κ. Τριχοπούλου.
Diversity v. globalization: traditional foods at the epicentre*





ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........