CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 



 

 

 

 


Τίτλος
Βράβευση της  αντιπροέδρου του ΕΙΥ κ. Αντωνίας Τριχοπούλου από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ).

Τοποθεσία
Αθήνα

Ημερομηνία
31Μαϊου, 2011

Περιγραφή

Βράβευση της  αντιπροέδρου του ΕΙΥ κ. Αντωνίας Τριχοπούλου από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) για τη συνεπή μακρόχρονη προσφορά της στην προώθηση και διάδοση της Ελληνικής της ελληνικής διατροφής και την συμβολή του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε αυτήν.

Η βράβευση έγινε στο  πλαίσιο της εκδήλωσης "Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές".





ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........