CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



European Prospective Investigation into Cancer and nutrition
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Food composition tables
 
 
 

 

 

 

 

Τίτλος Έργου:
HECTOR

Το πρόγραμμα HECTOR κατάφερε να διαμορφώσει μία πλατφόρμα συνεργασίας μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας, εκπροσώπων κυβερνητικών και μη-κυβερνητικών φορέων (συμπ. ενώσεων καταναλωτών) όπως και 12 επιχειρήσεων που ασχολούνται με την τροφοδοσία (catering), συμπεριλαμβανομένων 6 μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων (SMEs).

Στόχος ήταν η ανάλυση των πρακτικών Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων τροφοδοσίας, η εκτίμηση των τροφίμων που παρέχονται και η διερεύνηση των χαρακτηριστικών της εκτός-σπιτιού σίτισης και των παραγόντων που διαμορφώνουν τις σχετικές με αυτή επιλογές των καταναλωτών. Τα συμπεράσματα από την ανάλυση των δεδομένων αξιοποιήθηκαν στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για την προαγωγή υγιεινών επιλογών κατά την εκτός σπιτιού σίτιση.

Το πρόγραμμα HECTOR χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ολοκληρώθηκε το 2009 και η Ιατρική Σχολή Αθηνών ήταν υπεύθυνη για το συντονισμό του.

Περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα του προγράμματος είναι διαθέσιμα εδώ.

Για το ημερολόγιο του HECTOR πατήστε εδώ.

Για τα HECTOR Practical Tips Cards πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Eating at restaurants, at work or at home. Is there a difference?

 

HOME PAGE .|. PROCUREMENTS .|. EXTRANET .......Copyright 2011 HELLENIC HEALTH FOUNDATION...........