CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 



 

 

 

 

Τίτλος
Ευρωπαϊκό έργο NU-AGE: Διατροφή & Τρίτη ηλικία.

Τοποθεσία
Ξενοδοχείο Electra Palace , Αθήνα, Ελλάδα

Ημερομηνία
25 Απριλίου 2016

Περιγραφή

Τη Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), οργάνωσε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου NU-AGE, εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκό έργο NU-AGE: Διατροφή & Τρίτη ηλικία». Από το Ελληνικό Ίδρυμα Υγείας συμμετείχε η Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αντωνία Τριχοπούλου με θέμα ομιλίας: «ΥΔΡΙΑ: Διατροφή και Υγεία του πληθυσμού στην Ελλάδα».




ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........