CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 



 

 

 

 


Τίτλος
Διάλεξη Αντωνίας Τριχοπούλου στο Πανεπιστήμιο Γαστρονομικής Επιστήμης στο Pollenzo, Ιταλίας με θέμα «Το πρότυπο της παραδοσιακής Μεσογειακής διατροφής, πλεονεκτήματα υγείας και ο ρόλος των παραδοσιακών τροφίμων στα βιώσιμα διατροφικά πρότυπα».

Τοποθεσία
Pollenzo,Ιταλία

Ημερομηνία
30 Μαϊου, 2012

Περιγραφή

Η διάλεξη οργανώθηκε από τον καθηγητή Andrea Pezzano για τους εκπαιδευτές και τους σπουδαστές στο Πανεπιστήμιο. Η κ. Τριχοπούλου συνάντησε επίσης τον κύριο Petrini και είχαν εποικοδομητική συζήτηση για τη σημασία των παραδοσιακών τροφίμων.

 





ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........