CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 

 

 

 

 


Τίτλος Έργου:
Μελέτη Ελληνικών παραδοσιακών τροφίμων και καταγραφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων

Ακρωνύμιο:
SMES

Το ερευνητικό έργο υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος Έργου:

Το Έργο στοχεύει στη συστηματική μελέτη 3 ελληνικών παραδοσιακών τροφίμων (γλυκό κουταλιού φιρίκι, γιαούρτι, τραχανάς) καθώς και στη δημιουργία ενός πλαισίου για την καταγραφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή παραδοσιακών τροφίμων στην Ελλάδα.







ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........