CHANCES
 

Consortium on Health and Ageing: Network of Cohorts in Europe and the United States
 
 
 

  EPIC
 



Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Συνεργασίας Ιατρικής και Κοινωνίας
 
 
 

  HYDRIA
 

Program and targeted action on the diet and health of the Greek population
 
 
 

  ANEMOS
 

Expansion & update of existing nutrition
monitoring systems
 
 
 

  FOOD COMPOSITION TABLES
 

Πίνακες Συνθέσεως Τροφίμων
 
 
 



 

 

 

 

Τίτλος
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Διατροφή και Υγεία “ του Πανεπιστημίου Γαστρονομικών Επιστημών στο Πολέντσο


Τοποθεσία
Πολέντσο, Ιταλία

Ημερομηνία
Οκτώβριος 2016

Περιγραφή

Η Αντωνία Τριχοπούλου, Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας, κλήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 να διδάξει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Διατροφή και Υγεία» στο Πανεπιστήμιο Γαστρονομικών Επιστημών στο Πολέντσο, Ιταλία (http://www.unisg.it/corsi-iscrizioni/master-cibo-salute).
Παρουσίασε σε ένα πολυεθνικό ακροατήριο, το θέμα της μεσογειακής διατροφής και τη σχέση της με το βιώσιμο περιβάλλον. Το Πανεπιστήμιο Γαστρονομικών Επιστημών, ιδρύθηκε το 2004 από τη διεθνή μη κερδοσκοπική ένωση Slow Food σε συνεργασία με τις ιταλικές περιφέρειες του Πιεμόντε και της Εμίλια-Ρομάνια, είναι ένα αναγνωρισμένο, μη -κερδοσκοπικού χαρακτήρα ιδιωτικό ίδρυμα.
Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα διεθνές κέντρο έρευνας και εκπαίδευσης για όσους εργάζονται για την ανανέωση των μεθόδων αγροτικής καλλιέργειας , την προστασία της βιοποικιλότητας, και την οικοδόμηση μιας οργανικής σχέσης μεταξύ της γαστρονομίας και της γεωργικής επιστήμης. >




ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ .|. ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ .|. EXTRANET .......Copyright 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...........